Japanese Hare

Japanese Hare





Latin Name Lepus brachyurus
Conservation Status Least Concern
Location Asia
Colour Brown
Length 30 - 46 cm (12 - 18 inches)
Tail 2.5 - 7.5 cm (1 - 3 inches)
Weight -
Life Expectancy -

Habitat

Japanese Hares can be found in Japan, China, North Korea, South Korea and Russia. They inhabit hilly areas, forests and brush.

Diet

Japanese Hares feed on vegetation such as grasses and shrubs.

Subspecies

Japanese Hares have four subspecies:

Lepus brachyurus brachyurus
Lepus brachyurus angustidens
Lepus brachyurus lyoni
Lepus brachyurus okiensis
 


Contact         About         Glossary         Site Map         Privacy Policy

CC 2006 - 2014 theanimalfiles.com